Jäsenillat, pikkujoulut ja juhlat

Lasinpuhaltajakerho järjestää sääntöjen mukaisesti jäsenille virkistystoimintaa ja tilaisuuksia ajatusten vaihtoon sekä seurusteluun.

Monta hauskaa muistoa jäsenillä on juhlista, joissa, niin kuin muissakin Kerhon tapaamisissa, ovat puolisot mukana. On laulettu, leikitty ja kilpailtu – aikoinaan hyvinkin vauhdikkaasti mutta nykyisin jo melko rauhallisesti.

Lasinpuhaltajien pikkujoulut ovat tilaisuuksia, joissa entisinä aikoina usein eri vuoroissa työtä tekevät puhaltajat pääsivät juttelemaan niin työstään kuin muustakin elämästään. Pikkujoulut eivät koskaan ole olleet pönötysjuhlia vaan Kerhon sääntöjen mukainen tilaisuus päästä yhdessä ”heittämään pillit pönttöön” ja pitämään hauskaa.

Pikkujoulut 2018

Vuoden 2018 pikkujouluja juhlittiin Kerhon juhlateltassa, nyt ensimmäistä kertaa elokuun alun lämmössä.

Kesäjuhla 2017

Vuoden 2018 pikkujouluja juhlittiin Kerhon juhlateltassa, nyt ensimmäistä kertaa elokuun alun lämmössä.

Gallerian avajaiset 2013

Galleria Mafka&Alakosken avajaisia vietettiin lokakuussa 2013. Marja Hepo-aho ja Kari Alakoski järjestivät jäsenillemme illanistujaiset galleriatiloissaan 24.10.2013.

Kulta-aika -näyttelyn jatkot Verstakossa

Kulta-aika on Hepo-ahon ja Alakosken yhteinen teoskokonaisuus. Esineet olivat ensi kertaa näytteillä yhteysnäyttelyssä Suomen lasimuseossa 7.6.-1.9.2013. Näyttelyn avajaisten jatkot pidettiin Verstakossa.