Jäsentuotteet


Historiikki Riihimäen Lasinpuhaltajakerho r.y. 1972 - 2012 on julkistettu huhtikuussa 2012 40-vuotisjuhlan yhteydessä. Kaksiosaisessa historiikissa on uudistettu painos Aimo Löfbergin kirjoittamasta Riihimäen lasinpuhaltajakerhon 25-vuotishistoriikista, joka on saanut jatkeekseen sihteerin kirjoittaman uuden osan nimeltään Muistonsirpaleita vuosilta 1998 - 2012. Historiikissa on tekstin ohella paljon valokuvia Kerhon jäsenistä, retkistä ja juhlista. Historiikin hinta on 20 euroa. 


Juhlamaljakon suunnittelija on Jaakko Liikanen ja puhaltajina on ollut ryhmä Kerhon jäseniä. Numeroituja maljakoita on tehty vapaasti muranolaiseen tyyliin puhaltaen 50 kpl, ja maljakoihin on hiekkapuhallettu Kerhon logo. Juhlamaljakon jäsenhinta on 30 euroa.
 
 
                             
 
  
Oranssia puhaltajapaitaa koristaa Kerhon logo, muunnelma Lasinpuhaltajapatsaasta, jonka malli oli Kerhomme jäsen Valto Terhomaa. Paitakoot ovat: S, M, L, XL ja XXL. 
Hyvälaatuisen paidan jäsenhinta on 15 euroa.
  
 
Velssauskortti on taitettu, ilman tekstiä oleva joulu- tai onnittelukortiksi sopiva Kerholle suunniteltu kortti. Hyttiaiheisessa Kerhon omassa taitetussa joulukortissa on tekstinä Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta. Korttien taustasivuilla on Kerhon nimi logoineen. Kortit kuorineen maksavat 6 euroa/5 kpl. 
 
 
 

Tilaukset joko puheenjohtajalle tai sihteerille puhelimitse tai Kerhon sähköpostiin
hannikainen@lasinpuhaltajat.fi. Hinnat eivät sisällä mahdollisia postituskuluja.

 


 
   
   
 
Riihimäen Lasinpuhaltajakerho ry.Verkkototeutus: TammiViestintä - Ylläpito: Kirjaudu